Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
LADNIE WYGLADA I DOBRZE SMAKUJE I JEST SZYBKIE W PRZYGOTOWANIU I LATWE
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 44
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 288
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 44
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 288
Składniki
JAJA UGOTOWAC I OBRAC ZE SKRUPEK I ODCIAC Z SZAREG KONCA PLASTEREK BIALKA. POMIDORY DOPASOWANE WIELKOSCIA DO ROZMIAROW JAJEK - PRZECIAC W POPRZEK LUB NIECO PONIZEJ POLOWY WYSOKOSCI. GORNE CZESCI POMIDOROW WYDRAZYC POTEM NAKRYC NIMI USTAWIONE PIONOWO JAJA. ODCIETE PLASTERKI BIALKA DROBNO POSIEKAC I POSYPAC NIMI KAPELUSZE MUCHOMORKOW . JAJA USTAWIC NA PODKLADZIE Z SOSU MAJONEZOWEGO LUB TATARSKIEGO I PRYBRAC WOKOLO LISCMI SALATY .