Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 530
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 586
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 868
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 530
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 586
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 868
Składniki
jajka gotujemy na twardo, studzimy; pokrojona na drobno cebule podsmazamy z pieczarkami na masle; pieprzymy i solimy do smaku; obrane jajka przekrajamy na pol i wyjmujemy zoltka;napelniamy jajka farszem z pieczarek i cebuli, ukladamy jajka w zaroodpornym naczyniu obsypujemy startym zoltym serem i zapiekamy na szybko w piekarniku; temp.piekarnika okolo 200 stopni C przez 5 -7 minut; pozostale po wydrazeniu zoltka rowniez mozemy wlozyc do naczynia i zapiec z nadziewanymi jajkami podobnie obsypujac startym zoltym serem:)