Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszny sposób na polędwicę. Idealnie sprawdzą się jako przekąska na różne uroczystości i imprezy.
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 18
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7169
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154876
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1053
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 491
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 18
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7169
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154876
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1053
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 491
Składniki
Mięso umyj i wysusz papierowym ręcznikiem. Pokrój w 1,5 cm plastry. Lekko rozbij dłonią. Natrzyj przeciśniętym przez praskę czosnkiem. Z każdej soli posyp solą i pieprzem. Krótko przesmaż na mieszance oleju i masła. Wyłóż na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia. Przykryj pokrojonymi w plastry pieczarkami. Posyp z wierzchu serem. Natkę pietruszki drobno posiekaj. Posyp z wierzchu każdy plaster mięsa. Zapiekaj w piekarniku nagrzanym do 180 stopni C przez ok. 20 minut. Podawaj na ciepło.