Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 51
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 60
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 300
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 51
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 60
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 300
Składniki
Niezasłone filety śledziowe pokroic w grube pasy, pieczarki w plasterki, ogórki na pół i plasterki, paprykę w kostkę . Wszystkie składniki wymieszac ze sobą dodac drobno posiekaną pietruszkę, oraz majonezz ketchupem, doprawic pieprzem.WYmieszaną sałatkę pozostawic w chłodnym miejscu na minimum 1 godzinę. Może pozostac przykryta w lodówce nawet tydzień.