Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne mięso z kurczaka podane w formie świderków. Najlepiej smakują podane z frytkami. Polecam.
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 44
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 288
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 44
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 288
Składniki
W miseczce łączymy ze sobą wszystkie przyprawy. Mięso myjemy i osuszamy. Następnie kroimy w paski i przekładamy do miski z marynatą i mieszamy dokładnie tak, aby mięso było całe pokryte przyprawami. Odstawiamy do lodówki na minimum 30 min. Przed grillowaniem mięso nakłuwamy na patyczki do szaszłyków w kształt spiralki. Grillujemy z każdej strony.