Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 36
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 51
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 282
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 36
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 51
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 282
Składniki
Przekrawamy chlebek na dwie części Smarujemy jedna część masłem a drugą pesto ( u mnie samorobne ale można kupić słoik w sklepie)
Odsączamy mozzarellę i wcześniej umytego pomidora:) Kroimy w plastry i układamy na dolnym kawałku (jest on grubszy i będzie łatwiej go potem złożyć) Można lekko osolić pomidory ale to już zależy od smaku pesto:)
Górną część nakładamy na dolną i kroimy na cztery równe części
ładnie pakujemy w folię czy torebki i możemy wziąść ze sobą do pracy smaczności