Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11811
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 101
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8417
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155266
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1146
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11811
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 101
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8417
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155266
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1146
Składniki
Kiełbasę i cebulę ( kostka) podsmażyć na oleju, dodać kapustę , doprawić i dusić 15 min czasem mieszając.
Naczynie do zapiekania wysmarować masłem , układać warstwy surowych (obrane i pokrojone w grube plastry) ziemniaków na przemian z kapustą - ziemniaki solić. Ostatnią warstwę niech stanowi kapusta.
Zapiekać ok. 45 min w temp. 180 st. pod przykryciem.
Smacznego - danie szczególnie polecam grulojadom - takim jak ja:)