Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna pasta do chleba i warzyw
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 224
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1097
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 224
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1097
Składniki
Bardzo polecam ta pastę, sezon na cukinie wciąż trwa a bakłażany nie rosną w ogródku. Cukinie lekko przypaliłam w piekarniku na 200 stopni - około pół godziny. Obrałam skórkę która będzie odchodzić.
Składniki wrzuciłam do malaksera. I gotowe.
Smacznego :)