Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To bardzo fajna przekąska nadająca się na różnego rodzaju spotkania towarzyskie.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 171
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4377
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11893
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6783
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5594
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 171
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4377
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11893
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6783
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5594
Składniki
· Umyć świeży szpinak i dokładnie osuszyć, następnie posiekać go nożem. · Do rozgrzanego rondelka włożyć masło i wycisnąć dwa ząbki czosnku, lekko podsmażyć. · Kolejno dodać szpinak i dalej smażyć do miękkości. · Do ostudzonego szpinaku dodać ser feta (rozgnieciony widelcem), pokrojone w kostkę suszone pomidory i dokładnie wszystko wymieszać. · Dodać sól i pieprz do smaku. · Wylepić ciastem francuskim foremki silikonowe do muffinek. Nakładać do każdej ¾ farszu szpinakowego. · Na wierzchu posypać mozzarellą pokrojona w kostkę. · Na samym wierzchu można przyozdobić paskami ciasta francuskiego. · Piec w temperaturze 200 stopni C przez około 15-20 minut. SMACZNEGO !!!