Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowe bagietki czosnkowe to szybki sposób na odświeżenie pieczywa i nadanie mu zupełnie nowego charakteru. Są tak dobre, że nikt im się nie oprze. Biją na głowę sklepowe odpowiedniki. Można zajadać je solo, z ulubionymi dipami lub razem z sałatką.
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 164
Banalny przepis na pyszny deser z owoców kiwi. Jest słodki, smaczny i przede...
Odsłon: 131
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 47
Szybki przepis na pyszny obiad lub kolację. Kluski leniwe z Okrasą, bardzo po...
Odsłon: 92
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 164
Banalny przepis na pyszny deser z owoców kiwi. Jest słodki, smaczny i przede...
Odsłon: 131
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 47
Szybki przepis na pyszny obiad lub kolację. Kluski leniwe z Okrasą, bardzo po...
Odsłon: 92
Składniki
Piekarnik rozgrzej to temperatury 200 stopni. Blachę piekarnika wyściel papierem do pieczenia.
Ząbki czosnku obierz z łupin i przeciśnij przez praskę. Natkę pietruszki drobno posiekaj. Do miski przełóż miękkie masło. Dodaj czosnek, natkę pietruszki, i starty żółty ser. Składniki wymieszaj.
Bagietkę pokrój na mniejsze kromki, ułóż na blasze piekarnika i posmaruj gotowym masłem czosnkowym.
Bagietki czosnkowe piecz przez około 10 minut, do delikatnego zrumienienia.