Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowe bagietki czosnkowe to szybki sposób na odświeżenie pieczywa i nadanie mu zupełnie nowego charakteru. Są tak dobre, że nikt im się nie oprze. Biją na głowę sklepowe odpowiedniki. Można zajadać je solo, z ulubionymi dipami lub razem z sałatką.
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 37230
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 380
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 134
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 362
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9213
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 37230
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 380
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 134
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 362
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9213
Składniki
Piekarnik rozgrzej to temperatury 200 stopni. Blachę piekarnika wyściel papierem do pieczenia.
Ząbki czosnku obierz z łupin i przeciśnij przez praskę. Natkę pietruszki drobno posiekaj. Do miski przełóż miękkie masło. Dodaj czosnek, natkę pietruszki, i starty żółty ser. Składniki wymieszaj.
Bagietkę pokrój na mniejsze kromki, ułóż na blasze piekarnika i posmaruj gotowym masłem czosnkowym.
Bagietki czosnkowe piecz przez około 10 minut, do delikatnego zrumienienia.