Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowe bagietki czosnkowe to szybki sposób na odświeżenie pieczywa i nadanie mu zupełnie nowego charakteru. Są tak dobre, że nikt im się nie oprze. Biją na głowę sklepowe odpowiedniki. Można zajadać je solo, z ulubionymi dipami lub razem z sałatką.
Najprostsze ciasto jakie można sobie wyobrazić. Proste i szybkie w przygotowa...
Odsłon: 120
Ogórki, papryka i cebula, a wszystko w aromacie czosnku i ziół – oto przepis...
Odsłon: 21522
...naturalny, domowy. Bez sztucznych dodatków. Najlepszy. Polecam.
Odsłon: 74
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 112
Polecam.
Odsłon: 843
Najprostsze ciasto jakie można sobie wyobrazić. Proste i szybkie w przygotowa...
Odsłon: 120
Ogórki, papryka i cebula, a wszystko w aromacie czosnku i ziół – oto przepis...
Odsłon: 21522
...naturalny, domowy. Bez sztucznych dodatków. Najlepszy. Polecam.
Odsłon: 74
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 112
Polecam.
Odsłon: 843
Składniki
Piekarnik rozgrzej to temperatury 200 stopni. Blachę piekarnika wyściel papierem do pieczenia.
Ząbki czosnku obierz z łupin i przeciśnij przez praskę. Natkę pietruszki drobno posiekaj. Do miski przełóż miękkie masło. Dodaj czosnek, natkę pietruszki, i starty żółty ser. Składniki wymieszaj.
Bagietkę pokrój na mniejsze kromki, ułóż na blasze piekarnika i posmaruj gotowym masłem czosnkowym.
Bagietki czosnkowe piecz przez około 10 minut, do delikatnego zrumienienia.