Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kanapka ze sródziemnomorska nutka - bajgiel z szynka parmenska, rukola, parmezanem i kremem pomidorowym.
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 814
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1672
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6201
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8974
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 814
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1672
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6201
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8974
Składniki
Serek smietankowy zmieszac z koncentratem pomidorowym, oregano, pieprzem i sola az sie wszystko polaczy w gladki krem. Odstawic na 10 minut. Podpiec bajgle w piekarniku przez 4 minuty w temp. 200° C lub na tosterze. Przeciac i obficie posmarowac obydwie czesci kremem pomidorowym. Ulozyc na spód garsc rukoli i 3 plastry szynki parmeńskiej. Wyciac kilka duzych wiórków z parmezanu i rozlozyc je na szynce.
Przykryc wierzchem i delikatnie go docisnac.