Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niesamowita w smaku przystawka idealna na upalne dni.
Śledzie z pieczonymi ziemniakami, podane z kiszonym ogórkiem. To szybki posił...
Odsłon: 62
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4556
Przepis dnia
Polecam na kolację.
Odsłon: 719
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 315
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 14624
Śledzie z pieczonymi ziemniakami, podane z kiszonym ogórkiem. To szybki posił...
Odsłon: 62
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4556
Przepis dnia
Polecam na kolację.
Odsłon: 719
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 315
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 14624
Składniki
Bakłażan pokroić na grube plastry. Za pomocą pędzelka ,posmarować je z obu stron oliwą ,smażyć na patelni 5 min ,odwracając gdy się przyrumienią. W tym czasie pokroić pomidora w kostkę ,fileta w cienkie paski ,wymieszać z kaparami. Doprawić pieprzem. Rozłożyć plastry bakłażana na talerzu ,kładąc na każdy z nich mieszankę warzywno-rybną ,od razu podawać.