Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niesamowita w smaku przystawka idealna na upalne dni.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 956
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 803
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12538
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 956
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 803
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12538
Składniki
Bakłażan pokroić na grube plastry. Za pomocą pędzelka ,posmarować je z obu stron oliwą ,smażyć na patelni 5 min ,odwracając gdy się przyrumienią. W tym czasie pokroić pomidora w kostkę ,fileta w cienkie paski ,wymieszać z kaparami. Doprawić pieprzem. Rozłożyć plastry bakłażana na talerzu ,kładąc na każdy z nich mieszankę warzywno-rybną ,od razu podawać.