Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niesamowita w smaku przystawka idealna na upalne dni.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11885
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16202
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5158
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11885
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16202
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5158
Składniki
Bakłażan pokroić na grube plastry. Za pomocą pędzelka ,posmarować je z obu stron oliwą ,smażyć na patelni 5 min ,odwracając gdy się przyrumienią. W tym czasie pokroić pomidora w kostkę ,fileta w cienkie paski ,wymieszać z kaparami. Doprawić pieprzem. Rozłożyć plastry bakłażana na talerzu ,kładąc na każdy z nich mieszankę warzywno-rybną ,od razu podawać.