Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niesamowita w smaku przystawka idealna na upalne dni.
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1298
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24803
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 81
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1298
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24803
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 81
Składniki
Bakłażan pokroić na grube plastry. Za pomocą pędzelka ,posmarować je z obu stron oliwą ,smażyć na patelni 5 min ,odwracając gdy się przyrumienią. W tym czasie pokroić pomidora w kostkę ,fileta w cienkie paski ,wymieszać z kaparami. Doprawić pieprzem. Rozłożyć plastry bakłażana na talerzu ,kładąc na każdy z nich mieszankę warzywno-rybną ,od razu podawać.