Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niesamowita w smaku przystawka idealna na upalne dni.
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2171
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17980
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1993
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2171
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17980
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1993
Składniki
Bakłażan pokroić na grube plastry. Za pomocą pędzelka ,posmarować je z obu stron oliwą ,smażyć na patelni 5 min ,odwracając gdy się przyrumienią. W tym czasie pokroić pomidora w kostkę ,fileta w cienkie paski ,wymieszać z kaparami. Doprawić pieprzem. Rozłożyć plastry bakłażana na talerzu ,kładąc na każdy z nich mieszankę warzywno-rybną ,od razu podawać.