Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
sobota to doskonały dzień na zrobienie sobie takiego pysznego jedzonka, ja mieszam mięso od razu z żółtkiem, ponieważ dla mnie 1 żółtko na 1 porcję mięsa to zdecydowanie za dużo, jest zbyt wyczuwalne
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 52
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 82
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5941
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 88
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 52
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 82
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5941
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 88
Składniki
1. mięso mielimy, dodajemy żółtko i oliwę oraz maggi, sól i pieprz, dokładnie mieszamy, 2. cebulę i ogórka drobno siekamy, 3. z mięsa formujemy befsztyki, obsypujemy cebulę i ogórkiem, podajemy z pieczywem i masłem lub z grzankami smacznego