Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborny boczek na święta.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11852
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1298
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12492
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3499
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11852
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1298
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12492
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3499
Składniki
Wykonanie: Wszystkie składniki na marynatę wymieszać z wodą, zalać boczek i odstawić do lodówki na jedną dobę. Następnie boczek wyjąć z marynaty, osuszyć, posypać tymiankiem, cząbrem i majerankiem. Zawinąć w folię aluminiową i piec w piekarniku w temperaturze 140 stopni przez 3 godziny. Po czym boczek odwinąć z foli i zrumienić w temperaturze 190 stopni przez 15 minut. Po upieczeniu boczek dobrze ostudzić i podawać.