Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborny boczek na święta.
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5378
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1727
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5273
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1775
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5378
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1727
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5273
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1775
Składniki
Wykonanie: Wszystkie składniki na marynatę wymieszać z wodą, zalać boczek i odstawić do lodówki na jedną dobę. Następnie boczek wyjąć z marynaty, osuszyć, posypać tymiankiem, cząbrem i majerankiem. Zawinąć w folię aluminiową i piec w piekarniku w temperaturze 140 stopni przez 3 godziny. Po czym boczek odwinąć z foli i zrumienić w temperaturze 190 stopni przez 15 minut. Po upieczeniu boczek dobrze ostudzić i podawać.