Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Urzekniesz nimi nawet wybredne dzieci.
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 46
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 105
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10328
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 110
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 988
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 46
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 105
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10328
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 110
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 988
Składniki
Boczniaki umyć, odciąć nóżki (są twarde), przyprawić solą, pieprzem, czosnkiem.
Jajka rozbełtać, na drugi talerz wsypać bułkę tartą. Jajka osolić i dodać czosnek.
Boczniaki maczać w jajku, bułce tartej. Smażyć na oleju. Podawać z gotowym sosem Taco lub innym pikantnym sosem. SMACZNEGO!