Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Urzekniesz nimi nawet wybredne dzieci.
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44595
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 181933
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 171
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44595
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 181933
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 171
Składniki
Boczniaki umyć, odciąć nóżki (są twarde), przyprawić solą, pieprzem, czosnkiem.
Jajka rozbełtać, na drugi talerz wsypać bułkę tartą. Jajka osolić i dodać czosnek.
Boczniaki maczać w jajku, bułce tartej. Smażyć na oleju. Podawać z gotowym sosem Taco lub innym pikantnym sosem. SMACZNEGO!