Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Urzekniesz nimi nawet wybredne dzieci.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8055
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 374
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8055
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 374
Składniki
Boczniaki umyć, odciąć nóżki (są twarde), przyprawić solą, pieprzem, czosnkiem.
Jajka rozbełtać, na drugi talerz wsypać bułkę tartą. Jajka osolić i dodać czosnek.
Boczniaki maczać w jajku, bułce tartej. Smażyć na oleju. Podawać z gotowym sosem Taco lub innym pikantnym sosem. SMACZNEGO!