Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Urzekniesz nimi nawet wybredne dzieci.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1300
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 834
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1431
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1300
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 834
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1431
Składniki
Boczniaki umyć, odciąć nóżki (są twarde), przyprawić solą, pieprzem, czosnkiem.
Jajka rozbełtać, na drugi talerz wsypać bułkę tartą. Jajka osolić i dodać czosnek.
Boczniaki maczać w jajku, bułce tartej. Smażyć na oleju. Podawać z gotowym sosem Taco lub innym pikantnym sosem. SMACZNEGO!