Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chyba najpyszniejsza propozycja na boczniaki, przygotowane w klasycznej panierce, smazone na maselku. I jesli ktos da rade i wytrzyma chociazby do wieczora lub jeszcze lepiej nastepnego dnia (mi sie to srednio udaje, musze przyznac :-) to spozywamy na zimno, prosto z lodowki. Pycha!
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424779
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10635
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336928
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4726
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424779
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10635
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336928
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4726
Składniki
Boczniaki myjemy, przyprawiamy z obu stron sola, pieprzem i czosnkiem granulowanym. Panierujemy najpierw w mace, lekko przyciskajac reka, nastepnie w jajku i bulce tartej. Smazymy na maselku, najlepiej pod pokrywa. Potem jest dobrze jeszcze z wierzchu nieco posolic. I jesli ktos da rade i wytrzyma chociazby do wieczora lub jeszcze lepiej nastepnego dnia (mi sie to srednio udaje, musze przyznac :-) to spozywamy na zimno, prosto z lodowki. Pycha!