Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6939
Polecam.
Odsłon: 102
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5227
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2301
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6939
Polecam.
Odsłon: 102
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5227
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2301
Składniki
Zrobić marynatę z wina,octu,papryki i czosnku granulowanego. Dac do niej boczniaki i wymieszać. Odstawić na 15 min. Patelnię grillową posmarować masłem klarowanym i na rozgrzaną kłaśc boczniaki. Zabek czosnku pokroic w plasterki i położyc na boczniaki.
Kiedy boczniaki podpieką się obrócić wraz z plasterkami czosnku na drugą stronę i grillować około 5 min. Czosnek jet mięciutki ,bardzo smaczny,więc śmiało można dać go więcej.
Smacznego życzę!