Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5619
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 82
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 521
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1399
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5619
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 82
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 521
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1399
Składniki
Zrobić marynatę z wina,octu,papryki i czosnku granulowanego. Dac do niej boczniaki i wymieszać. Odstawić na 15 min. Patelnię grillową posmarować masłem klarowanym i na rozgrzaną kłaśc boczniaki. Zabek czosnku pokroic w plasterki i położyc na boczniaki.
Kiedy boczniaki podpieką się obrócić wraz z plasterkami czosnku na drugą stronę i grillować około 5 min. Czosnek jet mięciutki ,bardzo smaczny,więc śmiało można dać go więcej.
Smacznego życzę!