Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 2328 Ocena: 51780
Dodano: 19.10.2013
Odsłon: 4072
> 6 os. | > 60 min | łatwe | tanie |
Żelatynę rozpuścić w małej ilości zimnej wody , brokuł dokładnie opłukać , ugotować w rosole z kostek bulionowych .
Gdy brokuł będzie miękki , wyjąć z rosołu , odcedzić , a do wywaru dodać wcześniej przygotowaną żelatynę. Dokładnie wymieszać , odstawić w chłodne miejsce do wystygnięcia.
Pieczeń pokroić w średnią kostkę , brokuł podzielić na różyczki , wszystko ułożyć w formie / najlepiej w formie z otworem w środku/.
Wyjąć pieczarki ze słoika , odcedzić , ułożyć między kostką a różyczkami brokułu.
Kiedy galareta zacznie tężeć , zalać nią wszystkie poukładane w formie składniki.
Udekorować koperkiem , a także cząstkami pomidora.
Na skróty
Komentarze do przepisu (0)