Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe i szybkie w przygotowaniu, smaczne, znika błyskawicznie...
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5351
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 884
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11780
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5070
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1333
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5351
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 884
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11780
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5070
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1333
Składniki
Uparować/ugotować brokuły podzielone na różyczki, ugotować jaja na twardo.Wymieszać śmietanę z majonezem i wyciśniętym czosnkiem.Pomidory i jaja pokroić w ósemki, razem z ostudzonymi brokułami ułożyć w tzw."artystycznym bałaganie" w niskim,szklanym naczyniu.Odstawić do lodówki.Tuż przed podaniem polać gęstym sosem czosnkowym.
Pozostałe składniki trzymać w lodówce celem nieustannego dokładania... Gwarantuję powodzenie przystawki na wszelkiego rodzaju imprezach...