Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe i szybkie w przygotowaniu, smaczne, znika błyskawicznie...
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113057
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 436
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 780
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113057
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 436
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 780
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Składniki
Uparować/ugotować brokuły podzielone na różyczki, ugotować jaja na twardo.Wymieszać śmietanę z majonezem i wyciśniętym czosnkiem.Pomidory i jaja pokroić w ósemki, razem z ostudzonymi brokułami ułożyć w tzw."artystycznym bałaganie" w niskim,szklanym naczyniu.Odstawić do lodówki.Tuż przed podaniem polać gęstym sosem czosnkowym.
Pozostałe składniki trzymać w lodówce celem nieustannego dokładania... Gwarantuję powodzenie przystawki na wszelkiego rodzaju imprezach...