Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Całość posiada 770 kcal, w tym 40g białka, 24g tłuszczy i 96g węglowodanów. Jedna kromka (wyszło mi ich 16) posiada 48 kcal, w tym 2,5g białka, 1,5g tłuszczy i 6g węglowodanów.
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 8890
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 21809
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 472
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 8890
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 21809
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 472
Składniki
Bagietkę pokrój na kromki. Gotową, pokrojoną bagietkę połóż na ruszt do piekarnika. Umieść oliwę z oliwek w miseczce. Posiekaj czosnek i bazylię na drobno i dodaj je do oliwy z oliwek. Całość wymieszaj i Tak otrzymaną mieszanką posmaruj każdą kromkę bagietki. Pomidora pokrój w kostkę, a mozzarellę w plastry. Pomidora dopraw przyprawami. Najpierw umieść pomidora na kromkach bagietki, następnie połóż plastry mozzarelli. Wstaw do piekarnika na 180 stopni na około 6 minut, aż ser się rozpuści, a bagietki ładnie spieką. Całość ozdób listkami świeżej bazylii.