Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Całość posiada 770 kcal, w tym 40g białka, 24g tłuszczy i 96g węglowodanów. Jedna kromka (wyszło mi ich 16) posiada 48 kcal, w tym 2,5g białka, 1,5g tłuszczy i 6g węglowodanów.
Uwielbiam młodą kapustkę pod każdą postacią, jest wdzięcznym produktem do wsz...
Odsłon: 3299
Pełnowartościowa sałatka z rybą to dobry pomysł na lekki posiłek, który dzięk...
Odsłon: 104
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 263
Uwielbiam młodą kapustkę pod każdą postacią, jest wdzięcznym produktem do wsz...
Odsłon: 3299
Pełnowartościowa sałatka z rybą to dobry pomysł na lekki posiłek, który dzięk...
Odsłon: 104
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 263
Składniki
Bagietkę pokrój na kromki. Gotową, pokrojoną bagietkę połóż na ruszt do piekarnika. Umieść oliwę z oliwek w miseczce. Posiekaj czosnek i bazylię na drobno i dodaj je do oliwy z oliwek. Całość wymieszaj i Tak otrzymaną mieszanką posmaruj każdą kromkę bagietki. Pomidora pokrój w kostkę, a mozzarellę w plastry. Pomidora dopraw przyprawami. Najpierw umieść pomidora na kromkach bagietki, następnie połóż plastry mozzarelli. Wstaw do piekarnika na 180 stopni na około 6 minut, aż ser się rozpuści, a bagietki ładnie spieką. Całość ozdób listkami świeżej bazylii.