Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne na apetizer
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4885
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13255
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5800
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7440
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4885
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13255
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5800
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7440
Składniki
Bagietke pokroic na cienkie kanapeczki,wylozyc na plaska blache i zapiec przez 20 min,na 170 stopni c.Pomidory pokroic w drobna kostke,odsaczyc, dodac pokrojona drobno bazylie ,posiekana polowe cebuli ,doprawic pieprzem i sola,Zmiekczony serek rozrobic widelcem dodac pokrojony drobno czosnek,przyprawic do smaku pieprzem.
Wyjeta ,zrumieniona bagietke posmarowac serkiem i wykladac pomidory na kanapeczki