Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Racuchy na kwaśnym mleku z jabłkami to pyszna i prosta propozycja niemal na k...
Odsłon: 1027
Są to tosty, które mają w środku parówkę. Jest to przepyszny przepis i wielu...
Odsłon: 64
Janssons frestelse czyli zapiekanka, której nie można się oprzeć (a przynajmn...
Odsłon: 127
Przepis dnia
Karnawał nieodłącznie kojarzy się z pączkami. Najlepsze są oczywiście te domo...
Odsłon: 42850
Ciasto śnieżny puch to pyszne, lekkie ciasto bez pieczenia, które z pewnością...
Odsłon: 8215
Racuchy na kwaśnym mleku z jabłkami to pyszna i prosta propozycja niemal na k...
Odsłon: 1027
Są to tosty, które mają w środku parówkę. Jest to przepyszny przepis i wielu...
Odsłon: 64
Janssons frestelse czyli zapiekanka, której nie można się oprzeć (a przynajmn...
Odsłon: 127
Przepis dnia
Karnawał nieodłącznie kojarzy się z pączkami. Najlepsze są oczywiście te domo...
Odsłon: 42850
Ciasto śnieżny puch to pyszne, lekkie ciasto bez pieczenia, które z pewnością...
Odsłon: 8215
Składniki
1. pieczarki i cebulę pokroić w plastry, udusić na oleju lub maśle, doprawić solą i pieprzem, 2. czosnek pokroić, razem ze szpinakiem dusić na oleju lub maśle, jak będzie miękki dodać serek śmietankowy, doprawić solą i pieprzem, 3. ciasto pokroić na 4 lub 6 prostokątów, na środku ułożyć pieczarki i szpinak, brzegi naciąć w paski, zapleść, 4. wstawić do nagrzanego do piekarnika nagrzanego do 200 st, piec ok 25-30 min, można podawać z barszczykiem, smacznego