Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5339
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 879
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11772
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5068
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1332
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5339
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 879
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11772
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5068
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1332
Składniki
1. pieczarki i cebulę pokroić w plastry, udusić na oleju lub maśle, doprawić solą i pieprzem, 2. czosnek pokroić, razem ze szpinakiem dusić na oleju lub maśle, jak będzie miękki dodać serek śmietankowy, doprawić solą i pieprzem, 3. ciasto pokroić na 4 lub 6 prostokątów, na środku ułożyć pieczarki i szpinak, brzegi naciąć w paski, zapleść, 4. wstawić do nagrzanego do piekarnika nagrzanego do 200 st, piec ok 25-30 min, można podawać z barszczykiem, smacznego