Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112911
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 218
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 492
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 448
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 819
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112911
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 218
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 492
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 448
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 819
Składniki
1. pieczarki i cebulę pokroić w plastry, udusić na oleju lub maśle, doprawić solą i pieprzem, 2. czosnek pokroić, razem ze szpinakiem dusić na oleju lub maśle, jak będzie miękki dodać serek śmietankowy, doprawić solą i pieprzem, 3. ciasto pokroić na 4 lub 6 prostokątów, na środku ułożyć pieczarki i szpinak, brzegi naciąć w paski, zapleść, 4. wstawić do nagrzanego do piekarnika nagrzanego do 200 st, piec ok 25-30 min, można podawać z barszczykiem, smacznego