Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11101
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6362
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5413
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13340
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5098
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11101
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6362
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5413
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13340
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5098
Składniki
Z bułeczek ściąć spód, wydrążyć miąższ. Cebulę pokroić w piórka, paprykę w kostkę. Zeszklić na patelni, następnie dodać mięso. Smażyć razem chwilę, wsypać przyprawę do mięsa mielonego. Smażyć, aż mięso będzie gotowe, o apetycznym kolorze.
Przygotowany farsz nakładać do bułeczek, na wierz położyć plaster sera. Zapiekać w piekarniku, aż ser się roztopi.