Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Buraki mają wiele wspaniałych właściwości. Tym razem podane są ze wspaniałym farszem składającym się z kaszy pęczak, wędzonego sera oraz koperku.
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 195
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 76
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 106
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 195
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 76
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 106
Składniki
Buraki umyć, obrać gotować do miękkości. Następnie ostudzić i wydrążyć środki łyżeczką.
Kaszę ugotować w bulionie do miękkości. Ostudzić. Koperek umyć, posiekać. Ser pokroić w drobną kostkę. Kaszę, koperek oraz ser wymieszać ze śmietaną. Posolić oraz popierzyć do smaku.
Nadziać buraki przygotowanym farszem. Ze środków buraków i z pozostałego farszu można przygotować sałatkę. ;) Smacznego! :)