Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Buraki mają wiele wspaniałych właściwości. Tym razem podane są ze wspaniałym farszem składającym się z kaszy pęczak, wędzonego sera oraz koperku.
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 43
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 568
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2012
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4007
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 43
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 568
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2012
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4007
Składniki
Buraki umyć, obrać gotować do miękkości. Następnie ostudzić i wydrążyć środki łyżeczką.
Kaszę ugotować w bulionie do miękkości. Ostudzić. Koperek umyć, posiekać. Ser pokroić w drobną kostkę. Kaszę, koperek oraz ser wymieszać ze śmietaną. Posolić oraz popierzyć do smaku.
Nadziać buraki przygotowanym farszem. Ze środków buraków i z pozostałego farszu można przygotować sałatkę. ;) Smacznego! :)