Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Buraki mają wiele wspaniałych właściwości. Tym razem podane są ze wspaniałym farszem składającym się z kaszy pęczak, wędzonego sera oraz koperku.
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1398
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1325
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 307
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1398
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1325
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 307
Składniki
Buraki umyć, obrać gotować do miękkości. Następnie ostudzić i wydrążyć środki łyżeczką.
Kaszę ugotować w bulionie do miękkości. Ostudzić. Koperek umyć, posiekać. Ser pokroić w drobną kostkę. Kaszę, koperek oraz ser wymieszać ze śmietaną. Posolić oraz popierzyć do smaku.
Nadziać buraki przygotowanym farszem. Ze środków buraków i z pozostałego farszu można przygotować sałatkę. ;) Smacznego! :)