Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Buraki mają wiele wspaniałych właściwości. Tym razem podane są ze wspaniałym farszem składającym się z kaszy pęczak, wędzonego sera oraz koperku.
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 1542
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1134
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2188
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 1542
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1134
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2188
Składniki
Buraki umyć, obrać gotować do miękkości. Następnie ostudzić i wydrążyć środki łyżeczką.
Kaszę ugotować w bulionie do miękkości. Ostudzić. Koperek umyć, posiekać. Ser pokroić w drobną kostkę. Kaszę, koperek oraz ser wymieszać ze śmietaną. Posolić oraz popierzyć do smaku.
Nadziać buraki przygotowanym farszem. Ze środków buraków i z pozostałego farszu można przygotować sałatkę. ;) Smacznego! :)