Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 40
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 311
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40443
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 40
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 311
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40443
Składniki
Fasolę osącz z zalewy, rozgnieć tłuczkiem, dodaj jajko i mąkę, przypraw solą, dorzuć posiekane listki bazylii. wilgotnymi dłońmi uformuj cztery kotlety i usmaż je na oleju. przełóż na blaszkę i i wstaw do piekarnika (około 130 stopni) by nie wystygły
kajzerki przekrój na pół i podpiecz na suchej patelni, posiekaj sałatę, pomidora pokrój na plastry. usmaż jajka.
na spodzie kajzerki połóż sałatę, na niej plaster pomidora, fasolowy kotlet i sadzone jajko. przykryj drugą częścią bułki.