Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Składniki
Fasolę osącz z zalewy, rozgnieć tłuczkiem, dodaj jajko i mąkę, przypraw solą, dorzuć posiekane listki bazylii. wilgotnymi dłońmi uformuj cztery kotlety i usmaż je na oleju. przełóż na blaszkę i i wstaw do piekarnika (około 130 stopni) by nie wystygły
kajzerki przekrój na pół i podpiecz na suchej patelni, posiekaj sałatę, pomidora pokrój na plastry. usmaż jajka.
na spodzie kajzerki połóż sałatę, na niej plaster pomidora, fasolowy kotlet i sadzone jajko. przykryj drugą częścią bułki.