Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 27-02-2016
            Burgery nie musza być tylko z mięsem. Ryba też świetnie nadaje się do tego. Propozycja z pstrągiem, świetnie pasuje też filet z łososia.
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35821
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1240
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1771
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35821
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1240
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1771
        
        
                Składniki
Filet z pstrąga zmiksowałem z 3 łyżkami wiedeńskiego sosu tatarskiego, łyżką koperku, solą i pieprzem (niezbyt gładko). Uformowałem 2 kotlety, które usmażyłem na patelni grilowej. Wymieszałem resztę sosu z łyżką koperku i skórką cytryny. Bułki po przekrojeniu na pół podpiekłem w piekarniku. Posmarowałem sosem. Na spodach bułek ułożyłem sałatę, potem kotlety, na nich rozłożyłem cebulę, polałem sosem i przykryłem wierzchami bułek. Podałem z sosem wiedeńskim tatarskim.