Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Burrata board, czyli burrata serwowana na desce, z aromatycznymi pieczonymi warzywami.
1 naczynie do zapiekania, 1 arkusz papieru do pieczenia, 1 deska kształt dowolny
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 549
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2009
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 549
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2009
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Składniki
Pomidory, czosnek i pozostałe składniki przełóż do formy. Piecz około 10 min, temp. 190-200'C. Półbagietkę pokrój w plastry, spryskaj/posmaruj masłem. Wstaw do piekarnika aby się zarumieniły. Po upieczeniu posmaruj olejem z pieczenia. Na desce zrób kleksy z masła i przyklej papier. Burratę rozerwij na drobne kawałki, rozprowadź nożem po desce. Na burratę wyłóż upieczone warzywa, polej olejem, posyp