Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Burrata board, czyli burrata serwowana na desce, z aromatycznymi pieczonymi warzywami.
1 naczynie do zapiekania, 1 arkusz papieru do pieczenia, 1 deska kształt dowolny
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29171
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 1600
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 127
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 18460
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 607
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29171
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 1600
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 127
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 18460
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 607
Składniki
Pomidory, czosnek i pozostałe składniki przełóż do formy. Piecz około 10 min, temp. 190-200'C. Półbagietkę pokrój w plastry, spryskaj/posmaruj masłem. Wstaw do piekarnika aby się zarumieniły. Po upieczeniu posmaruj olejem z pieczenia. Na desce zrób kleksy z masła i przyklej papier. Burratę rozerwij na drobne kawałki, rozprowadź nożem po desce. Na burratę wyłóż upieczone warzywa, polej olejem, posyp