Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po Walentynkowej kolacji czas na wykwintną przystawkę.))
Polecam.
Odsłon: 182
Golonki z indyka, podane w pikantnej marynacie w stylu kuchni tex-mex (na baz...
Odsłon: 65
Bardzo szybka, bardzo smaczna i bardzo prosta potrawa. Warto spróbować zrobić...
Odsłon: 591
Polecam.
Odsłon: 182
Golonki z indyka, podane w pikantnej marynacie w stylu kuchni tex-mex (na baz...
Odsłon: 65
Bardzo szybka, bardzo smaczna i bardzo prosta potrawa. Warto spróbować zrobić...
Odsłon: 591
Składniki
Ser kroimy na dwie części, tak aby powstały dwa krążki.
W rozbełtanym jajku zanurzamy krążki i obtaczamy w bułce tartej.Możemy do bułki dodać ziarna sezamu.
Smażymy z obu stron na złoty kolor i podajemy z łyżeczką konfitury z żurawiny.
Przystawka jest bardzo smaczna i bardzo szybka w wykonaniu. Życzę SMACZNEGO!