Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po Walentynkowej kolacji czas na wykwintną przystawkę.))
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24773
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 76
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24773
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 76
Składniki
Ser kroimy na dwie części, tak aby powstały dwa krążki.
W rozbełtanym jajku zanurzamy krążki i obtaczamy w bułce tartej.Możemy do bułki dodać ziarna sezamu.
Smażymy z obu stron na złoty kolor i podajemy z łyżeczką konfitury z żurawiny.
Przystawka jest bardzo smaczna i bardzo szybka w wykonaniu. Życzę SMACZNEGO!