Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po Walentynkowej kolacji czas na wykwintną przystawkę.))
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 20595
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2287
Nalewka mandarynkowa pięknie pachnie i ma cudny kolor. Jest orzeźwiająca i ar...
Odsłon: 43
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 20595
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2287
Nalewka mandarynkowa pięknie pachnie i ma cudny kolor. Jest orzeźwiająca i ar...
Odsłon: 43
Składniki
Ser kroimy na dwie części, tak aby powstały dwa krążki.
W rozbełtanym jajku zanurzamy krążki i obtaczamy w bułce tartej.Możemy do bułki dodać ziarna sezamu.
Smażymy z obu stron na złoty kolor i podajemy z łyżeczką konfitury z żurawiny.
Przystawka jest bardzo smaczna i bardzo szybka w wykonaniu. Życzę SMACZNEGO!