Mogłabym jeść codziennie :)
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kwintesencja i esencja, powab, urok, czar, prezencja. Przepycha po prostu. No...
Odsłon: 68
Moja ulubiona babka. Jest wilgotna, pachnie cytryną czyli jest dokładnie taka...
Odsłon: 742602
Zapiekane tortille to danie rodem z kuchni meksykańskiej. Możesz przygotować...
Odsłon: 4103
Ciasto jest mocno kakaowe, mięciutkie, stabilne, wilgotne, pyszne i bez użyci...
Odsłon: 4827
Idealne na piątkowy obiad.
Odsłon: 163
Polecamy! Nasze ulubione ciasto z pysznym kremem i świeżymi malinami. Malinow...
Odsłon: 11559
Składniki
Pokroić pomidor i mozzarelle. Poukładać na talerzyku,polać oliwą z oliwek. Posolić i posypać bazylią suszoną. Oczywiście można świeżą, ale niestety nie miałam.