Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj proponuję bardzo fajne i proste danie nawiązujące do popularnej włoskiej sałatki. U nas zjedzone tuż po podaniu. Serdecznie polecam.
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 560
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2010
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 560
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2010
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Składniki
Umyte cukinie przekroić wzdłuż. Posypać lekko solą. Ułożyć na grillu na tacce lub w folii aluminiowej. Grilować jakieś 20-30 minut. Miękkie cukinie zdjąć z grilla. Ułożyć na nich pokrojone pomidory i mozzarellę. Przyozdobić listkami bazylii. Skropić oliwą i od razu podawać. Uwaga! Można z tak przygotowanym daniem wrócić na grill i poczekać aż mozzarella się rozpuści. To już według własnego uznania.