Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj proponuję bardzo fajne i proste danie nawiązujące do popularnej włoskiej sałatki. U nas zjedzone tuż po podaniu. Serdecznie polecam.
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 55
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 476
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5707
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 970
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 254
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 39904
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 55
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 476
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5707
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 970
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 254
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 39904
Składniki
Umyte cukinie przekroić wzdłuż. Posypać lekko solą. Ułożyć na grillu na tacce lub w folii aluminiowej. Grilować jakieś 20-30 minut. Miękkie cukinie zdjąć z grilla. Ułożyć na nich pokrojone pomidory i mozzarellę. Przyozdobić listkami bazylii. Skropić oliwą i od razu podawać. Uwaga! Można z tak przygotowanym daniem wrócić na grill i poczekać aż mozzarella się rozpuści. To już według własnego uznania.