Do góry

Przekąski Przepis na:

Caprese w wersji mini z kawiorem z octu białego wina i balsamicznego

Caprese w wersji mini z kawiorem z octu białego wina i balsamicznego

Autor:

Przepisów i artykułów: 247 Ocena: 1562

Dodano:

Odsłon: 210

Sławna włoska sałatka w odmienionej wersji. Smak został ten sam, ale wygląd jeszcze bardziej zachwyca.

Składniki

3-4 os. 15 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Umyte pomidorki kroimy na pół. Na każdą połówkę pomidora kładziemy połówkę kulki mozzarelli. Pomidorki posypujemy odcedzonym z oleju kawiorem i przybieramy listkami bazylii.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

GREGORHSPEED 04 marca 2017 Świetne! Ostatnio ktoś robił z bimbru i 40 ziołami.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń