Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 93488
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2627
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3485
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1583
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2244
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 93488
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2627
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3485
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1583
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2244
Składniki
Buraki zawijamy w złotko i pieczemy w piekarniku 60 min na 200 stopni. Gdy buraki są gotowe ,obieramy je i szatkujemy lub kroimy na cienkie plastry ,układając na talerzu dookoła . Do środka talerza nakładamy porwną kapustę pekińską lub mieszankę sałat .Dodajemy ogórka,rzodkiewkę,cebulę,mocarelle. Przyprawiamy olejem,octem,solą,pieprzem,szczypta cukru i gotowe.