Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24758
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 71
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24758
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 71
Składniki
Buraki zawijamy w złotko i pieczemy w piekarniku 60 min na 200 stopni. Gdy buraki są gotowe ,obieramy je i szatkujemy lub kroimy na cienkie plastry ,układając na talerzu dookoła . Do środka talerza nakładamy porwną kapustę pekińską lub mieszankę sałat .Dodajemy ogórka,rzodkiewkę,cebulę,mocarelle. Przyprawiamy olejem,octem,solą,pieprzem,szczypta cukru i gotowe.