Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 93929
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2727
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3543
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1639
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2319
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 93929
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2727
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3543
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1639
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2319
Składniki
Wymoczony i osuszony filet zwinąć w rolkę i zamrozić. Zmrożony pokroić w cienkie plastry. Zamroziłam śledzia, żeby był sztywny i łatwo można było go pokroić. Chciałam pokroić w ślimaczki, w bardzo cienkie plasterki , a zrolowany śledź jest luźny i ,, ucieka ,, Buraczki też pokroić w plasterki . Ułożyć na talerzu buraczki, na wierzchu śledzia. Udekorować majonezem i piórkiem koperku. Przed podaniem skropić sokiem z cytryny i polać delikatnie olejem rzepakowym . Smacznego.