Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10425
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336764
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4323
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423713
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10425
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336764
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4323
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423713
Składniki
Wymoczony i osuszony filet zwinąć w rolkę i zamrozić. Zmrożony pokroić w cienkie plastry. Zamroziłam śledzia, żeby był sztywny i łatwo można było go pokroić. Chciałam pokroić w ślimaczki, w bardzo cienkie plasterki , a zrolowany śledź jest luźny i ,, ucieka ,, Buraczki też pokroić w plasterki . Ułożyć na talerzu buraczki, na wierzchu śledzia. Udekorować majonezem i piórkiem koperku. Przed podaniem skropić sokiem z cytryny i polać delikatnie olejem rzepakowym . Smacznego.