Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 378
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 11812
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 454
Tradycyjne mielone z dodatkiem suszonych śliwek i żurawiny w sosie chrzanowym...
Odsłon: 118
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 680
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 378
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 11812
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 454
Tradycyjne mielone z dodatkiem suszonych śliwek i żurawiny w sosie chrzanowym...
Odsłon: 118
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 680
Składniki
Żółtka utrzeć z cukrem, cukrem waniliowym oraz solą na jasnożółtą masę. Mleko wymieszać z mąką, dodać rodzynki, połączyć z żółtkami. Na końcu dodać ubite białka, całość wymieszać. Omlet usmażyć na maśle, oprószyć cukrem pudrem.