Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie danie, na grilla w lato jak i do smażenia. Nadają się na obiad i jako zakąska
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7919
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1216
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13694
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7919
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1216
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13694
Składniki
Mięso wymieszać z przyprawami oraz około 3 łyżkami mąki.
Uformować mięso na patyczkach do szaszłyka.
Smażyć na grillu,grillu elektrycznym lub patelni z rowkami.
Gotowe. Teraz w zależności czy danie ma posłużyć jako obiad czy zakąska, można podawać z ryżem, pieczywkiem lub frytkami, oraz sosem czosnkowym :)