Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostre i aromatyczne
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 134
Chińska kapusta pak choi ma specyficzny, lekko gorzkawy i orzechowy smak. Świ...
Odsłon: 46
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 98
Tarte buraczki w słoikach to nie tylko zimowy dodatek do obiadu. Takie buracz...
Odsłon: 165
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5285
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 134
Chińska kapusta pak choi ma specyficzny, lekko gorzkawy i orzechowy smak. Świ...
Odsłon: 46
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 98
Tarte buraczki w słoikach to nie tylko zimowy dodatek do obiadu. Takie buracz...
Odsłon: 165
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5285
Składniki
Na dużej patelni, na oliwie z oliwek szklimy cebulę i czosnek. Dodajemy chilli i oregano i podsmażamy.
Następnie dodajemy mięso i mieszając czekamy aż się zarumieni. Przyprawiamy solą i pieprzem do smaku
Wrzucamy pomidory z puszki łącznie z zalewą, zmniejszamy ogień i smażymy przez 20 min.
Dodajemy paprykę i smażymy do momentu aż bedzie miękka.
Na koniec dodajemy odsączoną z zalewy fasolę jeszcze przez moment gotując.
Podajemy z ryżem, tortillą, lub śmietaną.