Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostre i aromatyczne
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8703
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1279
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10322
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4684
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 761
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8703
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1279
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10322
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4684
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 761
Składniki
Na dużej patelni, na oliwie z oliwek szklimy cebulę i czosnek. Dodajemy chilli i oregano i podsmażamy.
Następnie dodajemy mięso i mieszając czekamy aż się zarumieni. Przyprawiamy solą i pieprzem do smaku
Wrzucamy pomidory z puszki łącznie z zalewą, zmniejszamy ogień i smażymy przez 20 min.
Dodajemy paprykę i smażymy do momentu aż bedzie miękka.
Na koniec dodajemy odsączoną z zalewy fasolę jeszcze przez moment gotując.
Podajemy z ryżem, tortillą, lub śmietaną.