Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 98
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18706
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7172
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30830
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 98
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18706
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7172
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30830
Składniki
Sposób przygotowania Cukinię umyć, pokroić w plastry (razem z łupką). Dodać przyprawy (opcjonalnie oliwę) i wymieszać. Następnie ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i piec ok. 20-30 minut w temp. 180-200 stopni .