Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak zamienić tradycyjny bochenek chleba w wyśmienitą imprezową przekąskę? Skorzystajcie z tego przepisu! Zrobienie faszerowanego chlebka jest banalnie proste i zajmie wam dosłownie chwilę.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3726
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3803
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 371
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 686
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3726
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3803
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 371
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 686
Składniki
Masło wyciągnij z lodówki, pokrój w kostkę, przełóż do miski i poczekaj aż zmięknie. W tym czasie zabierz się za obieranie czosnku i przeciśnięcie go przez praskę. Następnie posiekaj szczypiorek. Dodaj sól i pieprz i wszystko dokładnie ze sobą wymieszaj przy użyciu widelca.
Chleb ponacinaj w ukośną kratkę w taki sposób, aby nie przeciąć jego spodu. Pomiędzy nacięcia chleba włóż po odrobienie masła czosnkowego. Na koniec pokrój żółty ser w cienkie paski i powkładaj je równomiernie w nacięcia pieczywa.
Piekarnik rozgrzej do 180 stopni. Cheb zapiekaj przez około 20 minut, do momentu, kiedy masło i ser się rozpuszczą, a całość zarumieni na złoty kolor.