Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Parówki inaczej na śniadanie lub kolację.
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 32
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 46
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 79
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10517
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 103
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 32
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 46
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 79
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10517
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 103
Składniki
Każdą parówkę naciąć wzdłuż , pozostawiając 1cm. od jej końca , środek posmarować musztardą, posypać papryką i natką pietruszki. W każde nacięcie włożyć po pasku sera żółtego, na koniec całą parówkę owinąć paskami boczku..Wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 st.C i piec ok 25 minut. Ruszt z parówkami powinien być podniesiony bliżej górnej grzałki piekarnika. Po wyjęciu polać ketchupem. SMACZNEGO!