Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Parówki inaczej na śniadanie lub kolację.
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 84
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 614
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 84
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 614
Składniki
Każdą parówkę naciąć wzdłuż , pozostawiając 1cm. od jej końca , środek posmarować musztardą, posypać papryką i natką pietruszki. W każde nacięcie włożyć po pasku sera żółtego, na koniec całą parówkę owinąć paskami boczku..Wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 st.C i piec ok 25 minut. Ruszt z parówkami powinien być podniesiony bliżej górnej grzałki piekarnika. Po wyjęciu polać ketchupem. SMACZNEGO!