Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Parówki inaczej na śniadanie lub kolację.
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 62
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 235
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 604
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 240
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 2430
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 62
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 235
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 604
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 240
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 2430
Składniki
Każdą parówkę naciąć wzdłuż , pozostawiając 1cm. od jej końca , środek posmarować musztardą, posypać papryką i natką pietruszki. W każde nacięcie włożyć po pasku sera żółtego, na koniec całą parówkę owinąć paskami boczku..Wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 st.C i piec ok 25 minut. Ruszt z parówkami powinien być podniesiony bliżej górnej grzałki piekarnika. Po wyjęciu polać ketchupem. SMACZNEGO!