Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Parówki inaczej na śniadanie lub kolację.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1356
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1356
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Każdą parówkę naciąć wzdłuż , pozostawiając 1cm. od jej końca , środek posmarować musztardą, posypać papryką i natką pietruszki. W każde nacięcie włożyć po pasku sera żółtego, na koniec całą parówkę owinąć paskami boczku..Wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 st.C i piec ok 25 minut. Ruszt z parówkami powinien być podniesiony bliżej górnej grzałki piekarnika. Po wyjęciu polać ketchupem. SMACZNEGO!