Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Parówki inaczej na śniadanie lub kolację.
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 128
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 230
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 128
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 230
Składniki
Każdą parówkę naciąć wzdłuż , pozostawiając 1cm. od jej końca , środek posmarować musztardą, posypać papryką i natką pietruszki. W każde nacięcie włożyć po pasku sera żółtego, na koniec całą parówkę owinąć paskami boczku..Wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 st.C i piec ok 25 minut. Ruszt z parówkami powinien być podniesiony bliżej górnej grzałki piekarnika. Po wyjęciu polać ketchupem. SMACZNEGO!