Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne i mega proste chrupki.
Blender, garnek, piekarnik, łopatka i silikonowa łopatka
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 59
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 132
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 9513
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 186
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 34
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 59
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 132
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 9513
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 186
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 34
Składniki
Kasze ugotuj w osolonej wodzie. Następnie wsyp do miski Bleduj na jednolitą i gładką masę. Dopraw solą pieprzem i papryką . Następnie wyłóż na papier do pieczenia na blaszce. Rozprowadź równomiernie - tutaj potrzeba trochę cierpliwości :). Pomaga zimną woda i silikonowa łopatka. Wstaw do nagrzanego piekarnika na 180 stopni z termoobiegiem. Piecz do momentu kiedy będą całkowicie wysuszone -wtedy będą najbardziej chrupiące. U mnie to było napewno minimum godzina. Wyciągnij i sprawdź jeśli nie są całkowicie wysuszone można dalej na spokojnie piec. Najlepiej smakuje z sosem serowym. Smacznego