Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne i mega proste chrupki.
Blender, garnek, piekarnik, łopatka i silikonowa łopatka
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 852
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5839
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9669
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 300
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 852
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5839
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9669
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 300
Składniki
Kasze ugotuj w osolonej wodzie. Następnie wsyp do miski Bleduj na jednolitą i gładką masę. Dopraw solą pieprzem i papryką . Następnie wyłóż na papier do pieczenia na blaszce. Rozprowadź równomiernie - tutaj potrzeba trochę cierpliwości :). Pomaga zimną woda i silikonowa łopatka. Wstaw do nagrzanego piekarnika na 180 stopni z termoobiegiem. Piecz do momentu kiedy będą całkowicie wysuszone -wtedy będą najbardziej chrupiące. U mnie to było napewno minimum godzina. Wyciągnij i sprawdź jeśli nie są całkowicie wysuszone można dalej na spokojnie piec. Najlepiej smakuje z sosem serowym. Smacznego