Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne i mega proste chrupki.
Blender, garnek, piekarnik, łopatka i silikonowa łopatka
Pyszne bananowe ciasteczka z kawałkami czekolady
Odsłon: 175
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8595
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 397
Pyszne bananowe ciasteczka z kawałkami czekolady
Odsłon: 175
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8595
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 397
Składniki
Kasze ugotuj w osolonej wodzie. Następnie wsyp do miski Bleduj na jednolitą i gładką masę. Dopraw solą pieprzem i papryką . Następnie wyłóż na papier do pieczenia na blaszce. Rozprowadź równomiernie - tutaj potrzeba trochę cierpliwości :). Pomaga zimną woda i silikonowa łopatka. Wstaw do nagrzanego piekarnika na 180 stopni z termoobiegiem. Piecz do momentu kiedy będą całkowicie wysuszone -wtedy będą najbardziej chrupiące. U mnie to było napewno minimum godzina. Wyciągnij i sprawdź jeśli nie są całkowicie wysuszone można dalej na spokojnie piec. Najlepiej smakuje z sosem serowym. Smacznego