Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na śniadanie do porannej kawki lub jako przekąska w ciągu dnia....
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Składniki
Piekarnik rozgrzać do 180 stopni. Wszystkie składniki wymieszać, odstawić na 10 minut, żeby płatki owsiane lekko napęczniały.
Masę nakładać łyżką na blasze wyściełanej papierem do pieczenia, formować okrągłe ciastka (żeby ciastka były równe i jednakowej wielkości, użyłam metalowej obręczy).
Blachę wstawić do piekarnika, piec przez około 15 minut, do zrumienienia. Wystudzić na kratce.