Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na śniadanie do porannej kawki lub jako przekąska w ciągu dnia....
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Składniki
Piekarnik rozgrzać do 180 stopni. Wszystkie składniki wymieszać, odstawić na 10 minut, żeby płatki owsiane lekko napęczniały.
Masę nakładać łyżką na blasze wyściełanej papierem do pieczenia, formować okrągłe ciastka (żeby ciastka były równe i jednakowej wielkości, użyłam metalowej obręczy).
Blachę wstawić do piekarnika, piec przez około 15 minut, do zrumienienia. Wystudzić na kratce.