Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na śniadanie do porannej kawki lub jako przekąska w ciągu dnia....
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1240
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 510
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1330
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1240
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 510
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1330
Składniki
Piekarnik rozgrzać do 180 stopni. Wszystkie składniki wymieszać, odstawić na 10 minut, żeby płatki owsiane lekko napęczniały.
Masę nakładać łyżką na blasze wyściełanej papierem do pieczenia, formować okrągłe ciastka (żeby ciastka były równe i jednakowej wielkości, użyłam metalowej obręczy).
Blachę wstawić do piekarnika, piec przez około 15 minut, do zrumienienia. Wystudzić na kratce.