Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 208
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20271
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 208
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20271
Składniki
Ser ścieramy na tarce o średnich oczkach. Dodajemy do niego pokrojoną na kawałki margarynę, wsypujemy mąkę, sól oraz pieprz cayenne. Do całości wbijamy jajko i zagniatamy ją na jednolite ciasto.
Ciasto rozwałkowujemy i wycinamy z niego różne kształty za pomocą foremek lub kroimy na kwadraty. Ciastka rozkładamy na blaszce wyścieloną papierem do pieczenia i wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 200 stopni na ok. 12 minut.