Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Myjemy cukinie i kroimy w plastry, nie obierajac ze skorki. Moczymy przez kilka minut w marynacie z oliwy, octu winnego, czosnku soli i pieprzu. Pieczemy przez ok 2-3 min z każdej strony. Następnie przekładamy na górną półkę grilla na ok. 10 - tak, żeby cukinie zmiękły, ale się nie przypalily. Idealne urozmaicenie letnich spotkań w ogrodzie.