Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak przygotowana cukinia smakuje wybornie.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 778
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5547
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9366
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 195
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 778
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5547
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9366
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 195
Składniki
Wykonanie: Cukinię umyć, przekroić wzdłuż na połowę i wydrążyć. Następnie miąższ z cukinii przysmażyć na oliwie z posiekaną cebulą i czosnkiem. Wsypać bułkę tartą z orzechami, przyprawić do smaku, wymieszać i po przestudzeniu dodać żółtka, śmietanę, natkę pietruszki i ubitą pianę z białek, po czym delikatnie zamieszać. Tak przygotowany farsz nałożyć na wydrążoną cukinię. Piec w piekarniku w temperaturze 180 stopni przez 25 minut.