Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie powstało w 15 minut:) Po prostu nic innego nie było w lodówce, a byłam spragniona czegoś pysznego.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8614
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 594
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8614
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 594
Składniki
Najpierw smazymy cebulę, potem dodajemy cukinię i paprykę, na końcu kukurydzę. Wszystko dusimy. Parówke kroimy w plasterki i dorzucamy do warzyw. Na końcu podlewamy troszkę wodą i dodajemy koncentrat. Doprawiamy i dusimy aż zmięknie papryka i cukinia.