Do góry

Przekąski Przepis na:

Cykoria nadziewana tatarem z łososia

Cykoria nadziewana tatarem z łososia

Autor:

Przepisów i artykułów: 2162 Ocena: 48079

Dodano:

Odsłon: 3594

:)

Składniki

  • 2 cykorie
  • 100 g wędzonego łososia
  • cebula
  • 20 g posiekanego korzenia imbiru
  • szczypta papryczki chilli
  • sok z 1/3 cytryny
  • łyżka posiekanej natki pietruszki
  • oliwa z oliwek
  • sól ,pieprz
3-4 os. 15 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Cykorię podzielić na listki ,umyć ,osuszyć. Cebulę drobno posiekać. Łososia pokroić w drobną kostkę ,wymieszać z cebulą. Doprawić imbirem ,papryczką ,sokiem z cytryny ,natką pietruszki ,solą i pieprzem. Nałożyć na listki cykorii.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Konto usunięte 08 grudnia 2013 super ,tylko zastanawia mnie surowa cykoria,jeszcze nie jadłem.

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń