Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie proste i zwykłe a takie inne. Naleśniki w wersji wytrawnej faszerowane żółtym serem. W wersji wzbogaconej możemy dodać cienkie parówki.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2413
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4563
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1645
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 503
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2413
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4563
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1645
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 503
Składniki
Mleko, jajka, koncentrat, sól i przesianą mąkę miksujemy na jednolite ciasto. Ciasto powinno mieć konsystencję gęstej śmietany - jeśli jest za gęste dodajemy trochę gazowanej wody mineralnej. Odstawiamy na 30 min. Na patelni rozgrzewamy olej i smażymy na nim naleśniki. Gorące posypujemy startym żółtym serem, zwijamy i podajemy na ciepło.