Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie proste i zwykłe a takie inne. Naleśniki w wersji wytrawnej faszerowane żółtym serem. W wersji wzbogaconej możemy dodać cienkie parówki.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 860
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4485
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1099
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 484
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 3475
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 860
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4485
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1099
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 484
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 3475
Składniki
Mleko, jajka, koncentrat, sól i przesianą mąkę miksujemy na jednolite ciasto. Ciasto powinno mieć konsystencję gęstej śmietany - jeśli jest za gęste dodajemy trochę gazowanej wody mineralnej. Odstawiamy na 30 min. Na patelni rozgrzewamy olej i smażymy na nim naleśniki. Gorące posypujemy startym żółtym serem, zwijamy i podajemy na ciepło.