Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli macie ochotę zjeść chipsy, zróbcie je samodzielnie. Najlepiej w 4 minuty, używając do tego mikrofalówki. Chipsy wychodzą super chrupiące, a dodatkowo są przygotowane bez grama tłuszczu. Koniecznie wypróbujcie nasz przepis i dajcie znać, jak Wam smakowały.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3792
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 626
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3816
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 388
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 724
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3792
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 626
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3816
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 388
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 724
Składniki
Ziemniaki obierz. Pokrój w cienkie plasterki, najlepiej zrobisz to przy pomocy mandoliny.
Do dużej miski wlej zimną wodę i włóż do niej plasterki ziemniaków. Pozostaw na 15 minut.
Po upływie czasu dokładnie osusz ziemniaki. Przełóż na duży talerz z papierem do pieczenia i posyp szczyptą ostrej papryki.
Włóż do mikrofalówki o mocy na 900 W na 4 minuty.