Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli macie ochotę zjeść chipsy, zróbcie je samodzielnie. Najlepiej w 4 minuty, używając do tego mikrofalówki. Chipsy wychodzą super chrupiące, a dodatkowo są przygotowane bez grama tłuszczu. Koniecznie wypróbujcie nasz przepis i dajcie znać, jak Wam smakowały.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10417
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6003
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5317
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12857
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4597
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10417
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6003
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5317
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12857
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4597
Składniki
Ziemniaki obierz. Pokrój w cienkie plasterki, najlepiej zrobisz to przy pomocy mandoliny.
Do dużej miski wlej zimną wodę i włóż do niej plasterki ziemniaków. Pozostaw na 15 minut.
Po upływie czasu dokładnie osusz ziemniaki. Przełóż na duży talerz z papierem do pieczenia i posyp szczyptą ostrej papryki.
Włóż do mikrofalówki o mocy na 900 W na 4 minuty.