Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli macie ochotę zjeść chipsy, zróbcie je samodzielnie. Najlepiej w 4 minuty, używając do tego mikrofalówki. Chipsy wychodzą super chrupiące, a dodatkowo są przygotowane bez grama tłuszczu. Koniecznie wypróbujcie nasz przepis i dajcie znać, jak Wam smakowały.
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35675
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1198
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1754
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5998
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35675
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1198
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1754
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5998
        
        
                Składniki
Ziemniaki obierz. Pokrój w cienkie plasterki, najlepiej zrobisz to przy pomocy mandoliny.
Do dużej miski wlej zimną wodę i włóż do niej plasterki ziemniaków. Pozostaw na 15 minut.
Po upływie czasu dokładnie osusz ziemniaki. Przełóż na duży talerz z papierem do pieczenia i posyp szczyptą ostrej papryki.
Włóż do mikrofalówki o mocy na 900 W na 4 minuty.