Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam smak krewetek zmieszany z masłem, żadna oliwa czy olej. W tym przepisie masło jest jednym ze składników sukcesu. A kawałki bagietki maczane w sosie po krewetkach są po prostu poezją. Dodatkowo można podawać je z sosem czosnkowym lub chili, najlepiej zrobionym własnoręcznie.
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 51
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 577
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2014
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4008
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 51
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 577
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2014
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4008
Składniki
Na patelni rozpuścić masło. Dodać posiekany czosnek i pokrojoną papryczką. Wszystko smażyć przez ok 2 minuty. Dodać krewetki przesmażyć wszystko chwilę na dużym ogniu. Posolić do smaku. Podawać z bagietką i skropione cytryną