Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam smak krewetek zmieszany z masłem, żadna oliwa czy olej. W tym przepisie masło jest jednym ze składników sukcesu. A kawałki bagietki maczane w sosie po krewetkach są po prostu poezją. Dodatkowo można podawać je z sosem czosnkowym lub chili, najlepiej zrobionym własnoręcznie.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25741
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2745
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1326
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25741
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2745
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1326
Składniki
Na patelni rozpuścić masło. Dodać posiekany czosnek i pokrojoną papryczką. Wszystko smażyć przez ok 2 minuty. Dodać krewetki przesmażyć wszystko chwilę na dużym ogniu. Posolić do smaku. Podawać z bagietką i skropione cytryną