Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam smak krewetek zmieszany z masłem, żadna oliwa czy olej. W tym przepisie masło jest jednym ze składników sukcesu. A kawałki bagietki maczane w sosie po krewetkach są po prostu poezją. Dodatkowo można podawać je z sosem czosnkowym lub chili, najlepiej zrobionym własnoręcznie.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7309
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2772
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20306
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7309
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2772
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20306
Składniki
Na patelni rozpuścić masło. Dodać posiekany czosnek i pokrojoną papryczką. Wszystko smażyć przez ok 2 minuty. Dodać krewetki przesmażyć wszystko chwilę na dużym ogniu. Posolić do smaku. Podawać z bagietką i skropione cytryną