Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 16987
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8805
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 670
Pyszne medaliony idealne na obiad
Odsłon: 8333
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 16987
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8805
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 670
Pyszne medaliony idealne na obiad
Odsłon: 8333
Składniki
Pieczarki obieramy, kroimy na plasterki i dusimy na patelni. Kiełbasę kroimy a ser żółty ścieramy na tarce. Przecinamy bułki wzdłuż i lekko smarujemy je ketchupem. Kładziemy pokrojoną kiełbaskę, podduszone pieczarki a następnie całość posypujemy startym serem. Wierzch możemy posypać przyprawami (sól, pieprz, oregano). Zapiekanki wstawiamy do rozgrzanego piekarnika i zapiekamy je przez ok.15minut w temperaturze ok.180*C. Polewamy je ketchupem.