Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2355
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4443
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1446
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 390
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2355
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4443
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1446
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 390
Składniki
Pieczarki obieramy, kroimy na plasterki i dusimy na patelni. Kiełbasę kroimy a ser żółty ścieramy na tarce. Przecinamy bułki wzdłuż i lekko smarujemy je ketchupem. Kładziemy pokrojoną kiełbaskę, podduszone pieczarki a następnie całość posypujemy startym serem. Wierzch możemy posypać przyprawami (sól, pieprz, oregano). Zapiekanki wstawiamy do rozgrzanego piekarnika i zapiekamy je przez ok.15minut w temperaturze ok.180*C. Polewamy je ketchupem.