Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6177
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 165
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6177
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 165
Składniki
Pieczarki obieramy, kroimy na plasterki i dusimy na patelni. Kiełbasę kroimy a ser żółty ścieramy na tarce. Przecinamy bułki wzdłuż i lekko smarujemy je ketchupem. Kładziemy pokrojoną kiełbaskę, podduszone pieczarki a następnie całość posypujemy startym serem. Wierzch możemy posypać przyprawami (sól, pieprz, oregano). Zapiekanki wstawiamy do rozgrzanego piekarnika i zapiekamy je przez ok.15minut w temperaturze ok.180*C. Polewamy je ketchupem.